voor een Ethiopische

maatschappij, vrij

van sexueel geweld

 

 

 

 

English

     
     
   
     
 

 
     
 

Wie zijn wij

 

Bestuur

Familie Service Associatie (FSA) wordt bestuurd door ín board van Directeuren die gekozen zijn door de Algemene Vergadering dat boven alles staat en richting geeft aan het te voeren beleid. De Algemene vergadering en de board van Directeuren zijn de hoogste autoriteit die uiteindelijk beslissen over het jaarlijks budget en werkplan.

Management en Staf

Het secretariaat wordt geleid door een Executive Directrice die de dagelijkse programma activiteiten en administratieve zaken opvolgt. Zij heeft ín gequalificeerde technische staf ter beschikking. De Executive Directrice en andere stafleden werken vanuit een omschreven mandaat en verantwoordelijkheden. Ze hebben ook gedeelde en aanvullende taken op het gebied van programmering, financiering en administratie. SecretariŽel werk wordt uitgevoerd volgens algemeen gangbare eisen en reglementen van overheidswege.

Momenteel bestaat de staf van FSA uit zeven technische leden, vijf  aanvullende leden, en 15 mensen die werkzaam zijn in de gemeenschap.

 

Project plaatsen

  • Addis  Abeba, deelstad Kirkos, Kebeles 17/18 en 15/16, 01/19

  • Addis Abeba, deelstad Bole, Kebeles 08/09, waar werk wordt verricht samen met regeringsinstanties zoals "Vrouwen Zaken", politie en justitie kantoren, vrouwen organisaties en andere leiding gevenden in de gemeenschap

 

web by guli